E-post: vinco@goodsoundproof.com
Telefon: +86-13798390364

Golvljudisoleringsmaterial

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co, Ltd är en av de bästa golv ljudisolering material tillverkare och leverantörer i Kina, välkommen till grossist våra anpassade golv ljudisolering material gjorda i Storbritannien, och också välkommen att kolla priset med oss. Gummistödkudde Produkt introduktion ...

Skicka förfrågan


Golvljudisoleringsmaterial

Produkt introduktion

Gummichockkudde som ett av golvljudisolerat material i stor tillämpning. Det var gjorda med naturgummi och epdm skum tillsammans, har funktionerna i slagljudet minskat, stötskyddat och vattentätt, brandskyddsmedel och så vidare.

namn:

Gummistödkudde

Material:

gummi / EPDM

Storlek:

1000mm * 12500mm * 5mm

Form:

rulla

Eldfast:

B2 grad

Färg

Svart

paket

plastpåse

Miljö

E1 grad

densitet

550 kg / m3

Fungera

1 Den höga vikten och den fullständiga porstrukturen av den inre figuren gör att gummichockmattan har utmärkt bra stötskydd, brusreducering, vattentätt prestanda.

2 Förhindra tillväxt av mögel och svamp.


Installtion uppmärksamhet

1 Enligt kraven på de olika markerna måste vi lägga golvplattor, golvutsmyckningslager mm

2 Gummiskockmatta som läggs ska städa tätningen, platsen igen förseglas med tejppapper, förhindra den övre betongkonstruktionen, slurryinfiltrering under vibrationsdämpningsdynorna, som orsakas av broen.

Hot Tags: golv ljudisolering material Kina, tillverkare, leverantörer, fabrik, grossist, skräddarsydda, bästa, pris, Storbritannien, ljudisolerade golvprodukter, golvljudisoleringsprodukter
Relaterade produkter
Lämna meddelande
Din integritet är viktigt för oss - vi aldrig sälja eller dela din information.