E-post: vinco@goodsoundproof.com
Telefon: +86-13798390364

Rörlig partitionsvägg för konstgalleri

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co, Ltd är en av de bästa rörliga partitionen vägg för konstgalleri tillverkare och leverantörer i Kina, välkommen till grossist vår skräddarsydda rörliga partition vägg för konstgalleri gjort i Storbritannien, och också välkommen att kolla priset med oss. Mobil partition vägg ...

Skicka förfrågan

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co, Ltd är en av de bästa rörliga partitionen vägg för konstgalleri tillverkare och leverantörer i Kina, välkommen till grossist vår skräddarsydda rörliga partition vägg för konstgalleri gjort i Storbritannien, och också välkommen att kolla priset med oss.

Mobil partitionsvägg

Detaljinformation:

Mobile Partition wall är ett landlöst spårningssystem men kan helt använda samma som solid vägg.

Det kan ge flexibelt utrymme till utställningscenter, hotell, köpcentra, skola, mufti-funktion hall, konferensrum, träningsrum mm

Specifikation:

namn

mobil partitionsvägg


Material

MDF, glasfiber, aluminium akustisk

Avsluta

Melamin, tyg, läder, tyg akustisk panel kan väljas

Koefficient

Genomsnittlig 38db

Bredd

800-1230mm (gjord som din efterfrågan)

Höjd

2000-16000mm (kan anpassas inom det begränsade)

Max väga

250 kg / m

Tjocklek

65mm 80mm 100mm

förpackning

Används träpallen eller stark kartong

Eldfast

Klass B

Miljö

E1 grad

Fungera

Uppdelat utrymme

Funktioner

Ljudisolerad, brandsäker, enkel installation, återanvändning, miljövänlig

Ansökan

Används i utbildningsrum, kontor och så vidare

Det finns tre typer av den mobila partitionsväggen:

1,65 typ:

65-väggen skiljevägg omger av aluminiumram, tyget är 65 mm, det kan ske genom oxidation, elektrofores och annan bearbetning enligt kunden.

mobil partition vägg 65 typ är ljuspartiet, dess ljus i vikt, så det kan vara bekvämt och flexibelt att fungera. Varje väggpanel kan vara upphängd och glidande med ett hjul. Det kan också roteras 360 grader.

2,80 typ

Den 80-tums mobila partitionsväggen är den höga prestandaprodukten, den är måttlig, vilket gör det lätt att använda och användas flexibelt. Det är avstängt av två hängande hjul, kan vända och skjuta tryck till var som helst, inte bara stabil och smidig glida, men visa varierad rumslig transformation.

3,100 typ

Den 100-vägs mobila partitionsväggen är den höga ljudisolerade panelen, vikten är högre än andra två typer. Men den har god ljudisoleringsfunktion, det är det bästa valet för den plats där kravet på ljudabsorption är.

Hot Tags: rörlig skiljevägg för konstgalleri Kina, tillverkare, leverantörer, fabrik, grossist, skräddarsydda, bästa, pris, Storbritannien, rullande väggar skiljeväggar, vikbara glasväggssystem
Relaterade produkter
Lämna meddelande
Din integritet är viktigt för oss - vi aldrig sälja eller dela din information.