E-post: vinco@goodsoundproof.com
Telefon: +86-13798390364

Skjutbara vikningsdelar

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co, Ltd är en av de bästa glidande fällbara skiljeväggar tillverkare och leverantörer i Kina, välkommen till grossist våra skräddarsydda fällbara skiljeväggar gjorda i Storbritannien, och också välkommen att kolla priset med oss. Vikningstyp kontorspartition Produkt ...

Skicka förfrågan

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co, Ltd är en av de bästa glidande fällbara skiljeväggar tillverkare och leverantörer i Kina, välkommen till grossist våra skräddarsydda fällbara skiljeväggar gjorda i Storbritannien, och också välkommen att kolla priset med oss.

Office-partitionen för vikningstyp

Produktöversikt:

Kontorsväggar av vikningstyp kallas också aktivitetsväggar, partitioner, aktivitetspaneler, aktivitetsskärmar, rörlig skärm och rörlig ljudisoleringsvägg. Det kan vara industriproduktion, lätt att installera och återanvändas, med ljudisolering, brandskydd, miljöskydd skydd och andra funktioner.

Detaljinformation:

namn

Operativ typ kontorspartition


Grundmaterial

MDF, aluminium, akustiskt material

Avsluta

Tyg (kan göras som din efterfrågan))

Tjocklek

80mm

Koefficient

46db

Bredd

800-1200mm (kan anpassas inom det begränsade)

Höjd

2000-4500mm (kan anpassas)

Eldfast

Klass A

Miljö

E1

Förpackning

Använd kartongen eller träpallen

Hög och tjocklek, bred, även mållinjen kan anpassas som din efterfrågan inom den begränsade

Produktklassificering:

Foldning Monterad typ:

Verksamheten kan installeras och packas enligt din användning. den är monterad från lätta partitionskortet som den höga samma som rumstaket eller endast den del av rummet högt. Tjockleken är 6 till 12 cm och bred är 60 till 120 cm, ramverket består av trä eller tunnväggiga metallprofiler, dubbelsidiga klistermärken är plywood, fiberboard eller gipsskivor.

Trycktyp:

Denna typ av partition kan skjutas längs spåret. Det består av flera glidande skiljeväggar, med bredden i allmänhet 60 till 120 cm. Höjden kan göras efter behov.

Foldningstyp:

Denna vikningstyp av aktivitetspartition som är sammansatt av skiljevägg. Det är brett och smal typ. Brädan av brett typ är samma som brädan av push-typen.å övre brädet med hjälp av en uppsättning omväxlande remskiva monterad på en skena med ett gångjärn anslutning av rampen kan det vikas upp och skjutas in i förvaringsutrymmet när du inte behöver det.

Hängande typ:

Hänga skiljeväggen i rummets övre utrymme, den kan höja och falla, justera motorn och flytta runt. Utrymmet kan vara helt inneslutet, också delas separat. Denna partition användes för hemlig utställningshall, auditorium och multipurpose hall och andra byggnader, även för inspelning av kontoret för att justera volymen och för teaterproscenium som brandgardin.

Hot Tags: glidande fällbara skiljeväggar Kina, tillverkare, leverantörer, fabrik, grossist, skräddarsydda, bästa, pris, Storbritannien, falkontor partitioner
Relaterade produkter
Lämna meddelande
Din integritet är viktigt för oss - vi aldrig sälja eller dela din information.