E-post: vinco@goodsoundproof.com
Telefon: +86-13798390364

Starka akustiska paneler

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co, Ltd är en av de bästa styva akustiska paneler tillverkare och leverantörer i Kina, välkommen till grossist våra skräddarsydda styva akustiska paneler gjorda i Storbritannien, och också välkommen att kolla priset med oss. Produkt introduktion Det är ett slags akustiskt material ...

Skicka förfrågan

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co, Ltd är en av de bästa styva akustiska paneler tillverkare och leverantörer i Kina, välkommen till grossist våra skräddarsydda styva akustiska paneler gjorda i Storbritannien, och också välkommen att kolla priset med oss.

Produkt introduktion

Det är ett slags akustiskt material som kan absorbera ljud, vilket gör att människor inomhus känner sig bekväma, det kan också vara ett slags dekoration.

namn:

ljudisoleringspanel

Material:

akustisk glasfibervävnad

Storlek:

600x1200mm * 50 eller kan anpassas

Form:

Ark

Eldfast:

B1 grad

Färg

Gul eller kan anpassas

paket

Lådor

Miljö

E1 grad

densitet

96kg / m3 eller kan anpassas

Ljudabsorberande koefficient

0,9

Fungera

1 Dekoration:

Till stor del används i hotell, hem, bar, super konferenssal eller andra övre hävstångsställen.

2 Ljudisolering:

Det kan absorbera ljud, få människor att känna sig bekväma, särskilt bullriga miljöer.

Teori

1 Producerar friktionseffekt, minskar ljudet, kan absorbera ljudkällor, minska efterklangstiden, minska inomhusljudet, uppnå idealisk effekt av mute.

5 Snö, är fortfarande som vattenstopp, eftersom snö är lätt, röstens påverkan när de slår fallet i kontakt med marken som absorberas av snöflingorna i mitten av klyftan, och mycket bakgrundsvägg ljudabsorberande funktionen antas också principen om mjukpaket.

Uppmärksamma

1 Mjukpåsehöljen på grundbotten av bottenoljebeläggning får inte vara mindre än två handtag och lås ska laddas.

2 Mjukt packväv, fodermaterial och kantmaterial, färg, mönster, förbränningsegenskaper och trähalten ska överensstämma med designkraven och relevanta bestämmelser i gällande nationell standard.

Hot Tags: styva akustiska paneler Kina, tillverkare, leverantörer, fabrik, grossist, skräddarsydda, bästa, pris, Storbritannien
Relaterade produkter
Lämna meddelande
Din integritet är viktigt för oss - vi aldrig sälja eller dela din information.