E-post: vinco@goodsoundproof.com
Telefon: +86-13798390364

Tygöverdragna väggpaneler

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co, Ltd är en av de bästa tygbelagda väggpaneler tillverkare och leverantörer i Kina, välkommen till grossist våra skräddarsydda tyg täckta väggpaneler gjorda i Storbritannien, och också välkommen att kolla priset med oss. tyg ljudisolering panel produkt ...

Skicka förfrågan

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co, Ltd är en av de bästa tygbelagda väggpaneler tillverkare och leverantörer i Kina, välkommen till grossist våra skräddarsydda tyg täckta väggpaneler gjorda i Storbritannien, och också välkommen att kolla priset med oss.

tyg ljudisolering panel

Produkt introduktion

Mjukt paket är en inomhus prydnad av väggyta med flexibelt material till förpackningsmetod. Den ANVÄNDER materialkvaliteten av materialmjuka, mjuka färger, kan mjuka den övergripande rymdatmosfären, dess djupa djup kan också uppgradera hushållet.

namn:

tyg ljudisolering panel

Material:

glasfiber + polyesterväv

Storlek:

600x600mm * 25mm eller kan anpassas

Form:

Ark

Eldfast:

B1 grad

Färg

Röd eller kan anpassas

paket

Lådor (husbil takpanel)

Miljö

E1 grad

densitet

96kg / m3 eller kan anpassas

Ljudabsorberande koefficient

0,9

Fungera

1 dekoration, rollen av förskönhetsutrymme

2 flamskyddsmedel, ljudabsorberande, ljudisolering, fuktsäker, mögelsäker, antibakteriell, vattentät, förhindra olja, dammsäker, antifouling, antistatisk, anti-kollisionsfunktion.

Teori

1 I enlighet med principen om akustisk bearbetning, är det klädda mjukpaketets ljudabsorberande kartong tillverkat av mjukt tyg, lack och ljudabsorberande bomull, vattentät aluminiummatta

2 Det är ett slags speciellt material för ljudabsorptionsstrukturer för starkt sugande ljudfält. Det är tillverkat av poröst eller fibröst material som bildar skärning, gjord i en kon eller en kilformad ljudabsorberande kropp.

Uppmärksamma

1 Mjukt paket ACTS rollen för ytmaterialet i installationsspelaren välpressad, väst i fixering för att dra åt, undvikas installerad bakom lagerveck och skummande fenomen.

2 under processen för konstruktion av mjukpaket, bör du stärka inspektion och acceptans, förhindra vid produktion, installation av inbäddad typartikelprocess, om byggnadspersonalen inte är försiktig kommer hårda kanter inte att matcha battenplattan, plattan när skärningen kanten är inte rak, inte grundare, vilket orsakar periferi gapbredd är inte konsekvent.

3 Före den formella konstruktionen av mjukpåsan, noggrant vald och kontrollerad med tyget, bör du använda samma sats tyg på samma plats, undvik ytfärgen, dekorationsmönstret och så vidare.

Hot Tags: tyg täckta väggpaneler Kina, tillverkare, leverantörer, fabrik, grossist, skräddarsydda, bästa, pris, Storbritannien, tygbelagda akustiska paneler, vävförpackade akustiska paneler
Relaterade produkter
Lämna meddelande
Din integritet är viktigt för oss - vi aldrig sälja eller dela din information.