E-post: vinco@goodsoundproof.com
Telefon: +86-13798390364
Hem > Om oss

Om oss

Shenzhen Vinco Soundproofing Materials Co, Ltd är specialiserat på ljudisolerande material i många år och leverera med FoU, produktion, försäljning och kundservice av produkterna.

Vinco-produkter täcker Aktivitetspartition, ljudisoleringsskivor, ljudisoleringsskum, väggljudisolering, golvljudisolering, takljudisolering, rörljudisolering, akustiska paneler, akustisk isolering, ljudabsorberande paneler, isoleringsmaterial, ljudabsorberande skum etc.

Som ett högteknologiskt företag är våra produkter begåvade med brandsäkert, vattentätt, korrosionsskydd, mothproof, sträckt, räfflad och lätt att bygga, låg kostnad, de mest övertygande är de miljövänliga och hög ljudisolering.

Produkterna har i stor utsträckning använts för bostäder, fabriker, maskinrum, mötesrum, multifunktionsrum, KTV, rör, kontor, bil och många andra platser.

Vinco har fokus på lokala styrkor medan man tittar på världen, duo till stark innovation, pålitlig kvalitet och hög kostnad, Vinco produkter har varit mycket populära hos kunderna.

Vårt affärsmål är att bli ett professionellt företag som bedriver FoU och tillverkar och stryker mest.

Vi har en hel uppsättning av automatiskt datorstyrda maskiner och professionella tekniska arbetstagare för att säkerställa vår produkt i hög kvalitet. Vår årliga försäljning kan nå upp till 500.000 kvadratmeter ljudisoleringsmaterial, akustiska produkter, rörlig partition, kompositmaterial. Välkommen att besöka vår fabrik för att bygga ett långsiktigt affärsförhållande samarbete. Vi kommer att erbjuda dig den bästa servicen, bra kvalitet och konkurrenskraftigt pris.